Flanuri de dovlecei

Printeaza

Flanuri de dovlecei din: dovlecei, untdelemn, oua, smantana, piper, cascaval, sare, cimbru, unt.
Ingrediente:Flanuri de dovlecei

  • 3 dovlecei
  • 2 linguri de untdelemn de masline
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura de piper verde
  • 50 g cascaval ras
  • cimbru
  • sare
  • piper negru
  • o bucatica de unt

 

Mod de preparare:

Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele. Incingeti 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie si prajiti dovleceii la foc mic.

Bateti ouale cu smantana, piperul verde, cascavalul ras, cimbrul tocat, sarea, piperul negru.

Ungeti cu unt sase castronele (boluri) egale, tapetati-le cu feliile de dovlecei, iar in mijloc puneti preparatul din oua.

Varati-le la cuptor, pe baie de aburi, vreme de 25 de minute.

Serviti flanurile caldute, insotite de o salata de rosii, asezonate cu 2-3 picaturi de Tabasco (sos iute).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.