Piept de bibilica cu manatarci

Printeaza

Piept de bibilica cu manatarci din: piept de bibilica, ulei de masline, manatarci, vin alb, slanina, patrunjel, trufe, sare, piper.

 

Ingrediente: Piept_de_bibilica_cu_manatarci

  • 4 felii piept de bibilică
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • 300 g de mânătarci
  • 1/2 pahar de vin alb sec
  • 50g de slănină
  • 1 linguriţă de pătrunjel tocat
  • 40 g de trufe negre
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pieptul de bibilică şi bateţi-l cu un ciocan de şniţele.

Săraţi carnea, presăraţi-o cu piper şi lăsaţi-o să se odihnească, într-o caserolă încingeţi o lingură de ulei, adăugaţi ciupercile curăţate şi tăiate în bucăţi.

Lăsaţi să se gătească la foc lent pâna când devin moi, înţepându-le din când în când cu o furculiţă (circa 5 minute).

Stropiţi amestecul cu jumătate de pahar de vin alb şi lăsaţi lichidul format să se evapore.

Continuaţi gătirea timp de 5 minute. Intre timp, aranjaţi o felie de slănină pe fiecare felie de piept de biblilcă şi puneţi ulterior o lingură de ciuperci, terminând prin a adăuga pătrunjel tocat, înfăşuraţi fiecare felie cu ajutorul unei scobitori.

Puneţi într-o tigaie aceste 4 rulade şi completaţi cu preparatul din ciuperci pregătit în prealabil.

Continuaţi să ţineţi pe foc cel puţin 7-8 minute. Aranjaţi ruladele pe platoul de servire şi ornamentaţi cu o felie de slănină si trufele tăiate solzi.

Piept de bibilica cu manatarci

Piept_de_bibilica_cu_manatarci

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.