Carnati la gratar cu sote de legume
PrinteazaCarnati la gratar cu sote de legume din: carnati de porc, salata mixta, cartofi copti, ceapa, broccoli, bacon, ulei de masline, sare.
- 200g de cârnaţi de porc
- 20g de salată mixtă
- 50g de cartofi copţi
- 10 g de ceapă
- 40 g de broccoli fiert
- 5 g bacon
- 5 g de ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Pregătiţi un sote prăjind într-o cratiţă ceapa cu bacon, sare şi ulei. Tăiaţi cârnaţii pe lungime şi puneţi-i pe grătar timp de 3 minute pe ambele părţi.
Serviţi, pe o farfurie plată, caldă cu garnitură de salată, sote-ul de bacon cu ceapă, cartofi şi broccoli. Condimentaţi cu puţin ulei de măsline extravirgin.
Carnati la gratar cu sote de legume
Pofta buna!