Carnati la gratar cu sote de legume

Printeaza

Carnati la gratar cu sote de legume din: carnati de porc, salata mixta, cartofi copti, ceapa, broccoli, bacon, ulei de masline, sare.

Ingrediente: Carnati_la_gratar_cu_sote_de_legume

  • 200g de cârnaţi de porc
  • 20g de salată mixtă
  • 50g de cartofi copţi
  • 10 g de ceapă
  • 40 g de broccoli fiert
  • 5 g bacon
  • 5 g de ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Pregătiţi un sote prăjind într-o cratiţă ceapa cu bacon, sare şi ulei. Tăiaţi cârnaţii pe lungime şi puneţi-i pe grătar timp de 3 minute pe ambele părţi.

Serviţi, pe o farfurie plată, caldă cu garnitură de salată, sote-ul de bacon cu ceapă, cartofi şi broccoli. Condimentaţi cu puţin ulei de măsline extravirgin.

Carnati la gratar cu sote de legume

Carnati_la_gratar_cu_sote_de_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.