Ciorba de pui cu smantana si bors

Printeaza

Ciorba de pui cu smantana si bors din: tacamuri de pui, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, ardei gras, borş, oua, smantana, sare, verdeata.

Ingrediente:Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_bors

  • tacâmuri de pui
  • un morcov
  • o ceapă
  • o rădăcină păstârnac
  • un ardei gras

Pentru dres:

  • 500 ml borş
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 ml smântână
  • sare
  • verdeaţă, după gust

Mod de preparare:

Tacâmurile de pui, bine spăla­te şi curăţate, se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare.

Se ia spuma ori de câte ori apare si, la jumătatea fierberii, se adaugă legumele tăiate mărunt.

Se lasă să fiarbă bine, se dă borşul într-un clocot separat si apoi se acreşte ciorba cu el.

Gălbenuşurile se bat cu smântână, se pune un polonic mic de zeamă din oală, se în­corporează şi se toarnă în oală amestecând.

Se trage de pe foc şi se pune verdeaţă după gust.

Ciorba de pui cu smantana si bors

Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_bors

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de pui cu taietei

Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare   […]

 

Ciorba de pui cu rosii si ardei

Ciorba de pui cu rosii si ardei din: tartite de pui, aripi de pui, ceapa, ardei, rosii, pastarnac, ulei. Ingrediente: 500 g târtiţe de pui 500 g amestec de aripi şt gât de pui o ceapă 2 ardei graşi o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac 2 roşii foarte coapte 2 linguri ulei […]

 

Ciorba de bucatele

Ciorba de pui cu legume si cus-cus

Ciorba de pui cu legume si cus-cus din: telina, ceapa, conopida, cartofi, morcovi, fasole, cus-cus, ciocanele de pui, condimente, patrunjel. Ingrediente: 1 ţelină 1 ceapă 2 bucăţele de conopidă 2 cartofi 2 morcovi 1 mână fasole verde 3 linguri cuş-cuş 6 ciocănele de pui sare condimente pentru ciorbă pătrunjel verde (opţional)   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.