Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Ciorba de pui cu rosii si ardei din: tartite de pui, aripi de pui, ceapa, ardei, rosii, pastarnac, ulei. Ingrediente: 500 g târtiţe de pui 500 g amestec de aripi şt gât de pui o ceapă 2 ardei graşi o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac 2 roşii foarte coapte 2 linguri ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.