Mamaliga cu ceapa caramelizata

Printeaza

Mamaliga cu ceapa caramelizata din: malai, sare, lapte, unt, ceapa, ulei, zahar, vin, piper, telemea, pesto.
Ingrediente:Mamaliga cu ceapa caramelizata

  • 150 g malai grisat
  • sare
  • 1/8 l lapte
  • 30 g unt
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 1/8 l vin rosu
  • piper pisat mare
  • 100 g branza telemea de oaie
  • 4 lingurite Pesto

 

Mod de preparare:

Ceapa se curata ceapa si se taie marunt. Intr-o tigaie se pun la incins uleiul si zaharul si cand zaharul s-a topit, se adauga ceapa si se lasa sa se caramelizeze circa trei minute.

Se toarna peste ea vinul, se fierbe 5 minute si se gusta de sare si piper. Se pune mamaliga in farfurii adanci, peste ea se intinde ceapa caramelizata, peste ceapa se presara branza telemea faramitata, iar peste branza se toarna Pesto si se presara piperul macinat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.