Reteta zilei: Salata calda de legume cu branza prajita
PrinteazaSalata calda de legume cu branza prajita din: ceapa rosie, ardei, dovlecel, branza, ulei de avocado, ulei de masline, ghimbir, usturoi, chili, coriandru, garam masala, schinduf, rosii, sare de mare, coriandru.
Ingrediente:
- 1 ceapa rosie
- 2 ardei rosii
- 1 dovlecel
- 300gr brânză
- ¼ cană de ulei de avocado sau ulei de măsline
- 2 linguri de ghimbir tocat
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 lingura chili roșu proaspăt
- 2 lingurite coriandru
- 1 lingurita garam masala
- 1 lingurita de frunze de schinduf
- 300gr rosii proaspete, tocate
- sare de mare, dupa gust
- coriandru tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Curatati si tocati ceapa, ardeiul gras si dovlecelul. Taiati branza bucati potrivite.
Pregătiți ghimbir, usturoi și chili roșu si amestecati impreuna intr-un castron mic, apoi pastrati deoparte.
Preagatiti, de asemenea, coriadrul, garam masala și frunze de schinduf, apoi pastrati deoparte.
Incalziti tigaia, se toarnă 2 linguri de ulei și se adaugă branza. Gatiti pentru cateva minute pe fiecare parte, scoateți din tigaie și pastrati deoparte.
In aceeasi tigaie se adauga 2 linguri de ulei, apoi se adauga ghimbir, usturoi, amestecul de chili și sotati aproximativ 30 de secunde, adaugati condimentele și sotati încă 30 de secunde.
Incorporati apoi legumele si gatiti 4-5 minute. Adaugati branza, rosii proaspete tocate și asezonati cu sare de mare.
Se decoreaza cu coriandru proaspat tocat si se serveste imediat.
Salata calda de legume cu branza prajita
Pofta buna!