Reteta zilei: Salata calda de legume cu branza prajita

Printeaza

Salata calda de legume cu branza prajita din: ceapa rosie, ardei, dovlecel, branza, ulei de avocado, ulei de masline, ghimbir, usturoi, chili, coriandru, garam masala, schinduf, rosii, sare de mare, coriandru.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei rosii
  • 1 dovlecel
  • 300gr brânză
  • ¼ cană de ulei de avocado sau ulei de măsline
  • 2 linguri de ghimbir tocat
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura chili roșu proaspăt
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 lingurita garam masala
  • 1 lingurita de frunze de schinduf
  • 300gr rosii proaspete, tocate
  • sare de mare, dupa gust
  • coriandru tocat, pentru servire

Mod de preparare:

Curatati si tocati ceapa, ardeiul gras si dovlecelul. Taiati branza bucati potrivite.

Pregătiți ghimbir, usturoi și chili roșu si amestecati impreuna intr-un castron mic, apoi pastrati deoparte.

Preagatiti, de asemenea, coriadrul, garam masala și frunze de schinduf, apoi pastrati deoparte.

Incalziti tigaia, se toarnă 2 linguri de ulei și se adaugă branza. Gatiti pentru cateva minute pe fiecare parte, scoateți din tigaie și pastrati deoparte.

In aceeasi tigaie se adauga 2 linguri de ulei, apoi se adauga ghimbir, usturoi, amestecul de chili și sotati aproximativ 30 de secunde, adaugati condimentele și sotati încă 30 de secunde.

Incorporati apoi legumele si gatiti 4-5 minute. Adaugati branza, rosii proaspete tocate și asezonati cu sare de mare.

Se decoreaza cu coriandru proaspat tocat si se serveste imediat.

 

Salata calda de legume cu branza prajita

Salata calda de legume cu branza prajita

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.