Supa de castane cu ciuperci si smantana

Printeaza

Supa de castane cu ciuperci si smantana din: ceapă, cartofi, ciuperci (chiar uscate), castane, supă de legume, sare, piper, smântână, crostini sau pâine prăjită, ulei.

Supa de castane cu ciuperci si smantana

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 1 mână de ciuperci (chiar uscate)
  • 300 g castane fierte şi decojite
  • supă de legume
  • sare
  • piper
  • un strop de smântână
  • crostini sau pâine prăjită, după preferinţă
  • ulei

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa şi rumeniţi cu un pic de ulei. Adăugaţi cartofii tăiaţi în bucăţi, rumeniţi, apoi ciupercile şi castanele, turnaţi supa şi fierbeţi timp de 2 ore la foc.mic.

Inainta de a opri, adăugaţi puţină smântână proaspătă, asezonaţi cu sare şi piper şi serviţi cu crostini.

 

Podta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.