Supa de castane cu ciuperci si smantana
PrinteazaSupa de castane cu ciuperci si smantana din: ceapă, cartofi, ciuperci (chiar uscate), castane, supă de legume, sare, piper, smântână, crostini sau pâine prăjită, ulei.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 2 cartofi
- 1 mână de ciuperci (chiar uscate)
- 300 g castane fierte şi decojite
- supă de legume
- sare
- piper
- un strop de smântână
- crostini sau pâine prăjită, după preferinţă
- ulei
Mod de preparare:
Tocaţi mărunt ceapa şi rumeniţi cu un pic de ulei. Adăugaţi cartofii tăiaţi în bucăţi, rumeniţi, apoi ciupercile şi castanele, turnaţi supa şi fierbeţi timp de 2 ore la foc.mic.
Inainta de a opri, adăugaţi puţină smântână proaspătă, asezonaţi cu sare şi piper şi serviţi cu crostini.
Podta buna!