Ardei umpluti cu pasta de peste din: salau, ardei iute, ceapa, ulei de masline, unt, mustar, marar, sare, piper.
Ingrediente:
500 g salau
6-8 ardei iuti sau capia
1 ceapa
3 linguri cu ulei de masline
50 g unt
1 lingurita cu mustar
marar
sare
piper
Preparare:
Ardei umpluti cu pasta de peste: Curata pestele si pune-l la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit indeparteaza pielea si, pe cat posibil, toate oasele.
Trece apoi carnea de peste prin masina de tocat. Adauga untul frecat, mustarul si ceapa calita. Separat, cresteaza ardeii pe lungime.
Scoate semintele si nervurile, dupa care umple-i cu pasta de peste. Asaza intr-un vas uns cu unt. Lasa la cuptor cam 10-15 minute.
Ardei umpluti cu branza si patrunjel din: branza uscata, oua, ardei capia, patrunjel. Ingrediente: 500 g brânză uscată 3 ouă ardei capia pătrunjel Mod de preparare: Se sfărâmă brânza cu o furculiţă şi se amestecă bine ccu ouăle şi pătrunjelul verde tocat mărunt. Se umplu cu acest amestece ardeii şi se pun într-o tavă. Se […]
Eu nu am gasit salau si am folosit pastrav la pasta de peste. A iesit chiar buna.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Eu nu am gasit salau si am folosit pastrav la pasta de peste. A iesit chiar buna.