Aperitiv delicat din cascaval si trufe

Printeaza

Aperitiv delicat din cascaval si trufe din: cascaval, trufe albe, lamaie, ulei de masline, sare si piper.

 

Ingrediente:Aperitiv delicat din cascaval si trufe

  • 250-300 g caşcaval
  • 2 trufe albe de mărimea unui ou de porumbel
  • 1 lămâie mică
  • 2-3 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cu atenţie trufele, folosindu-vă de o periuţă specială şi de un şervet foarte curat. Tăiaţi-le apoi în felii subţiri şi jumătate dintre acestea, puneţi-le într-o tavă unsă cu unt.

Pudraţi uşor feliile de trufe cu puţină sare şi piper după gust. Acoperiţi-le cu jumătate din caşcavalul tăiat felii foarte fine şi subţiri. Stropiţi-le cu puţin ulei.

Repetaţi aceeaşi operaţie de la primul strat apoi daţi tava în cuptorul fierbinte pentru 10-15 minute.

Când scoateţi tava din cuptor stropiţi preparatul cu zeamă de lămâie. Serviţi-l cât este încă fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.