Ficat de porc impanat

Printeaza

Ficat de porc impanat din: ficat de porc, slanina, ulei, sare, piper, ulei, cartofi, ceapa, usturoi.

Ingrediente:Ficat de porc impanat

  • 600 gr ficat de porc
  • 200 gr slanina taiata fasii subtiri
  • ulei
  • sare
  • piper
  • faina
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi pisati

Mod de preparare:

Ficatul de porc se inteapa din loc in loc cu varful unui cutit ascutit, se introduce in aceste orificii slanina, se unge cu ulei si se introduce la cuptor 25 minute intr-un vas in care s-au adaugat cartofii taiati rondele, ceapa taiata pestisori si condimentele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.