Snitel de pui cu sunca si sos de smantana

Printeaza

Snitel de pui cu sunca si sos de smantana din: piept de pui, sunca, cascaval, faina, ou, pesmet, ceapa, sare, piper.

Ingrediente: Snitel de pui cu sunca si sos de smantana

  • 150 g piept de pui
  • 50 g şuncă
  • caşcaval
  • făină
  • ou
  • pesmet
  • ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Şniţelul se prepară ca atare, după care se pune într-un vas pentru gratinare. Separat, într-o tigaie se prepară sosul de smîntînă ameste­cat cui ceapa tocată julienne, şunca tăiată cubuleţe, se lasă să clocotească, după care se toarnă dea­supra şniţelelor.

Se presară caşcaval ras. Sie dă vasul la cuptor pînă se gratinează, aproximativ 10-15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.