Rulada de ardei
PrinteazaRulada de ardei din: ardei grasi, branza de capra, branza Gorgonzola, patrunjel, boia de ardei iute, piper si sare.
Ingrediente:
- 2 ardei graşi (unul galben şi unul roşu)
- 50-100 g brânză din lapte de capră
- 50 g brânză moale Gorgonzola, cu urme de mucegai albastru
- pătrunjel
- boia de ardei iute
- piper
- sare
Mod de preparare:
Coaceţi obisnuit ardeii. Când sunt gata, lăsaţi-i să se răcorească, îndepărtaţi-le cotoarele, seminţele.Tăiaţi-i în felii mari.
Separat, într-un castron, combinaţi brânza din lapte de capră cu Gorgonzola, piper măcinat, sare după gust şi pătrunjel tocat.
Pe feliile de ardei întindeţi din această compoziţie, rulaţi-le şi fixaţi-le cu câte o scobitoare.
Păstraţi preparatul-la rece până când îl aduceţi la masă.
Rulada de ardei
Pofta buna!