Rulada de ardei

Printeaza

Rulada de ardei din: ardei grasi, branza de capra, branza Gorgonzola, patrunjel, boia de ardei iute, piper si sare.

Ardei_grasi_marinati_02

 

Ingrediente:

  • 2 ardei graşi (unul galben şi unul roşu)
  • 50-100 g brânză din lapte de capră
  • 50 g brânză moale Gorgonzola, cu urme de mucegai albastru
  • pătrunjel
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Coaceţi obisnuit ardeii. Când sunt gata, lăsaţi-i să se răco­rească, îndepărtaţi-le cotoarele, seminţele.Tăiaţi-i în felii mari.

Separat, într-un castron, combinaţi brânza din lapte de capră cu Gorgonzola, piper măcinat, sare după gust şi pătrunjel tocat.

Pe feliile de ardei întindeţi din această compoziţie, rulaţi-le şi fixaţi-le cu câte o scobitoare.

Păstraţi preparatul-la rece până când îl aduceţi la masă.

 

Rulada de ardei

Ardei_grasi_marinati_02

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.