Pui umplut cu bucati de pere si castane
PrinteazaPui umplut cu bucaţi de pere si castane din: pui, castane, pere, vin alb, sare, piper, nucsoara, ulei de masline, rozmarin, dovlecei, ardei gras.
- 1 pui mare
- 1 borcan castane fierte
- 5 pere
- 300 ml vin alb
- sare
- piper
- nucsoara
- ulei de masline
- rozmarin
- dovlecei
- ardei gras in trei culori
Mod de preparare:
Spală puiul şi condimentează-l în interior şi exterior cu sare, piper şi nucşoară. Rumeneştie puţin puiul în ulei încins. Ai grijă să-l întorci pe toate părţile. Umple-l cu felii de pere şi castane.
Aşază puiul umplut în vasul de lut uns cu ulei, pe un strat generos de dovlecei şi ardei tăiaţi felii.
Stropeşte-l cu vin şi un pahar cu apă. Lasă la cuptor până când puiul capătă o culoare maronie. Serveşte-l fierbinte, cu rozmarin presărat deasupra.
Pui umplut cu bucati de pere si castane
Poftă bună!
Trebuie sa incerc puiul asta