Pui umplut cu bucati de pere si castane

Printeaza

Pui umplut cu bucaţi de pere si castane din: pui, castane, pere, vin alb, sare, piper, nucsoara, ulei de masline, rozmarin, dovlecei, ardei gras.

IngredientePui umplut cu bucati de pere si castane

  • 1 pui mare
  • 1 borcan castane fierte
  • 5 pere
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • dovlecei
  • ardei gras in trei culori

Mod de preparare:

Spală puiul şi condimentează-l în interior şi exterior cu sare, piper şi nucşoară. Rumeneştie puţin puiul în ulei încins. Ai grijă să-l întorci pe toate părţile. Umple-l cu felii de pere şi castane.

Aşază puiul umplut în vasul de lut uns cu ulei, pe un strat generos de dovle­cei şi ardei tăiaţi felii.

Stropeşte-l cu vin şi un pahar cu apă. Lasă la cuptor până când puiul capătă o culoare maronie. Serveşte-l fierbinte, cu rozmarin presărat deasupra.

Pui umplut cu bucati de pere si castane

Pui_umplut_cu_bucati_de_pere_si_castane

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc puiul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.