Varza cu carnati polonezi si cimbru
PrinteazaVarza cu carnati polonezi si cimbru din: varză, cârnaţi polonezi, morcov, ceapă, ulei, cimbru, foaie de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 varză
- 2 cârnaţi polonezi
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 70 ml ulei
- 1 linguriţă de cimbru
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tojcă mărunt ceapa şi căleşte-o până se înmoaie. Adaugă cârnaţii tăiaţi în bucăţi mari, apoi morcovul ras şi condimentează.
Separat, taie varza fideluţă şi freac-o bine cu sare şi cimbru. Las-o cinci minute ca să se întrepătrundă aromele, apoi pune-o peste cârnaţi.
Aruncă în oală foaia de dafin. Amestecă şi toarnă 100 ml de apă. Acoperă şi lasă pe foc până când scade, amestecând din când în când.
Varza cu carnati polonezi si cimbru
Pofta buna!
Uite pe asta o s-o incerc si eu