Varza cu carnati polonezi si cimbru

Printeaza

Varza cu carnati polonezi si cimbru din: varză, cârnaţi polonezi, morcov, ceapă, ulei, cimbru, foaie de dafin, sare, piper.

Varza_cu_carnati_polonezi_si_cimbru

Ingrediente:

  • 1 varză
  • 2 cârnaţi polonezi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 70 ml ulei
  • 1 linguriţă de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tojcă mărunt ceapa şi căleşte-o până se înmoaie. Adaugă cârnaţii tăiaţi în bucăţi mari, apoi morcovul ras şi condimentează.

Separat, taie varza fideluţă şi freac-o bine cu sare şi cimbru. Las-o cinci minute ca să se întrepătrundă aromele, apoi pune-o peste cârnaţi.

Aruncă în oală foaia de dafin. Amestecă şi toarnă 100 ml de apă. Acoperă şi lasă pe foc până când scade, ames­tecând din când în când.

Varza cu carnati polonezi si cimbru

Varza_cu_carnati_polonezi_si_cimbru

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Uite pe asta o s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.