Pilaf cu chimen si sofran

Printeaza

Pilaf cu chimen si sofran din: unt, ceapa, chimen, coriandru, orez basmati, supa de pui, sofran.

 

Ingrediente:

  • 25 g unt
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 1 linguriţă chimen
  • 1 linguriţă coriandru, zdrobit
  • 300 g orez basmati
  • 1 litru supă de pui
  • 1 praf de şofran

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc topeşte untul şi sotează ceapa şi coriandrul şi chimenul 5 min, până când aromele exală.

Adaugă orezul şi amestecă pentru a se unge uniform şi ţine pe foc 2 min.

Stinge cu supa de pui şi 600 ml apă fierbinte.

Lasă să fiarbă înăbuşit 10-12 min; adaugă şofranul, amestecă şi serveşte.

Pilaf cu chimen si sofran

Pilaf_cu_chimen_si_sofran

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.