Pilaf cu chimen si sofran
PrinteazaPilaf cu chimen si sofran din: unt, ceapa, chimen, coriandru, orez basmati, supa de pui, sofran.
Ingrediente:
- 25 g unt
- 1 ceapă, tocată mărunt
- 1 linguriţă chimen
- 1 linguriţă coriandru, zdrobit
- 300 g orez basmati
- 1 litru supă de pui
- 1 praf de şofran
Mod de preparare:
Intr-un vas pe foc topeşte untul şi sotează ceapa şi coriandrul şi chimenul 5 min, până când aromele exală.
Adaugă orezul şi amestecă pentru a se unge uniform şi ţine pe foc 2 min.
Stinge cu supa de pui şi 600 ml apă fierbinte.
Lasă să fiarbă înăbuşit 10-12 min; adaugă şofranul, amestecă şi serveşte.
Pilaf cu chimen si sofran
Pofta buna!