Biftec cu cartofi copti si verdeata

Printeaza

Biftec cu cartofi copti si verdeata din: cartofi, ulei, patrunjel, busuioc, cascaval, usturoi, sare, piper, biftec.

Biftec cu cartofi copti si verdeataIngrediente:

  • 800 g cartofi noi
  • 6 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura busuioc verde
  • 100 g cascaval ras
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 biftecuri

 

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii, se taie in doua si se aseaza cu taietura in jos pe o tava unsa cu o lingura de ulei. Se dau la cuptor si se coc 20-30 de minute la 200°C.

Se spala verdeata, se zvanta, se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu 4 linguri de ulei. Se adauga usturoiul curatat si presat, sare si piper.

Se scot cartofii din cuptor, se intorc pe partea cealalta, se intinde peste fiecare jumatate cate-un strat de verdeata, se dau din nou la cuptor si se coc inca 10 minute la aceeasi temperatura.

Se spala bucatile de carne, se zvanta, se condimenteaza, se prajesc in uleiul ramas circa 3 minute pe fiecare parte si se servesc impreuna cu cartofii copti.

 

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.