Miel impanat cu slanina afumata si usturoi
PrinteazaMiel impanat cu slanina afumata si usturoi din: carne de miel, slănină afumată, vin alb, ulei sau untura, sare, usutroi.
Ingrediente:
- carne de miel
- 1 bucată slănină afumată
- 1 cană cu vin alb
- ulei sau untură
- sare
- usturoi
Mod de preparare:
Speli carnea, pe urmă ţai slănina bucăţi mai mici şi, cu un cuţit ascuţit, înţepi carnea din loc în loc.
Introduci în fiecare tăietură câte o bucăţică de slănină, apoi aşezi carnea într-o tavă în care adaugi puţină apă, ulei sau untură, vinul, sare, apoi o dai la cuptor.
Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi faci un mujdei mai fluid. Când mielul este gata, torni mujdeiul şi mai laşi carnea de miel la cuptor 5 minute.
Pofta buna!