Miel impanat cu slanina afumata si usturoi

Printeaza

Miel impanat cu slanina afumata si usturoi din: carne de miel, slănină afumată, vin alb, ulei sau untura, sare, usutroi.

Miel impanat cu slanina afumata si usutroi

Ingrediente:

  • carne de miel
  • 1 bucată slănină afumată
  • 1 cană cu vin alb
  • ulei sau untură
  • sare
  • usturoi

 

 

Mod de preparare:

Speli carnea, pe urmă ţai slănina bucăţi mai mici şi, cu un cuţit ascuţit, înţepi carnea din loc în loc.

Intro­duci în fiecare tăietură câte o bucăţică de slănină, apoi aşezi carnea într-o tavă în care adaugi puţină apă, ulei sau untură, vinul, sare, apoi o dai la cuptor.

Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi faci un mujdei mai fluid. Când mielul este gata, torni muj­deiul şi mai laşi carnea de miel la cuptor 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.