Tort cu piscoturi, kiwi si ananas

Printeaza

Tort cu piscoturi, kiwi si ananas din: oua, gelatina, lapte, smantana, fructe (ananas, banane, pere), pişcoturi, kiwi, zahar.

Ingrediente:Tort cu piscoturi, kiwi si ananas

  • 6 ouă
  • 30 g gelatină
  • 200 ml lapte
  • 600 g smântână
  • fructe (ananas, banane, pere)
  • 250 g pişcoturi
  • 2 kiwi pentru ornat
  • 10 linguri zahăr

Mod de preparare:

Inmoi gelatina în laptele fiert şi răcit, timp de 10 minute. Amesteci ouăle, zahărul şi gelatina cu laptele. Pui compoziţia pe baie de aburi, până ajunge la consistenţa unei smântâni.

Laşi compoziţia să se răcească până la temperatura mâinii, adaugi smântână şi fructele tăiate cubuleţe şi stoarse de zeamă.

Tapetezi o cratiţă cu folie de aluminiu, pui feliile de kiwi, torni un rând de cremă, apoi aşezi un rând de pişcouri înmu­iate puţin în compot, apoi încă un rând de cremă, un rând de pişcoturi şi iar cremă.

Laşi tortul la rece de seara pana dimineata, cand introci catrita cu susul in jos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.