Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru
PrinteazaRidichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru din: ridichi, ulei de măsline, sare de mare grunjoasă, cimbru verde, busuioc verde, rozmarin verde, piper mozaic.
Ingrediente:
- ridichi
- ulei de măsline
- sare de mare grunjoasă
- cimbru verde
- busuioc verde
- rozmarin verde
- piper mozaic
Mod de preparare:
Ridichile curăţate le speli şi le tai în două. Le aşezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le stropeşti cu ulei de măsline.
Pui crenguţele de cimbru, rozmarin şi busuioc, sarea de mare, piperul mozaic şi dai tava la cuptorul preîncălzit la 160°C, timp de 30 de minute.
Laşi să se răcească şi le poţi păstra în borcane, acoperite cu ulei de măsline. Se pot servi la fripturi sau grătar.
Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru
Pofta buna!