Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru

Printeaza

Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru din: ridichi, ulei de măsline, sare de mare grunjoasă, cimbru verde, busuioc verde, rozmarin verde, piper mozaic.

Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru

Ingrediente:

  • ridichi
  • ulei de măsline
  • sare de mare grunjoasă
  • cimbru verde
  • busuioc verde
  • rozmarin verde
  • piper mozaic

Mod de preparare:

Ridichile curăţate le speli şi le tai în două. Le aşezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le stropeşti cu ulei de măsline.

Pui crenguţele de cimbru, roz­marin şi busuioc, sarea de mare, piperul mozaic şi dai tava la cuptorul preîncălzit la 160°C, timp de 30 de minute.

Laşi să se răcească şi le poţi păstra în borcane, acoperite cu ulei de măsline. Se pot servi la fripturi sau grătar.

Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru

Ridichii confit cu rozmarin, busuioc si cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.