Peste pane cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Peste pane cu ciuperci si verdeata din: file de peşte, oua, faina, sare, pesmet, ulei, unt, ciuperci, verdeata.

Peste pane cu ciuperci si verdeata

Ingrediente:

  • 2 bucăţi file de peşte
  • 2 ouă
  • făină
  • sare
  • pes­met
  • ulei pentru prăjit
  • 30 g unt
  • 200 g ciuperci
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Fileul de peşte îl porţionezi, îl să­rezi şi îl treci prin compoziţia de pane (făină, ou bătut şi pesmet), după care îl prăjeşti în uleiul în­cins, pe ambele părţi.

Separat, tai ciupercile feliuţe şi le căleşti în untul încins, le condimentezi după gust şi adaugi verdeaţa tocată mărunt.

Pe un platou aşezi peştele pane, ciupercile şi presari pe deasupra verdeaţa tocată mărunt. Peştele poate fi servit atât cald cât si rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.