Peste pane cu ciuperci si verdeata
PrinteazaPeste pane cu ciuperci si verdeata din: file de peşte, oua, faina, sare, pesmet, ulei, unt, ciuperci, verdeata.
Ingrediente:
- 2 bucăţi file de peşte
- 2 ouă
- făină
- sare
- pesmet
- ulei pentru prăjit
- 30 g unt
- 200 g ciuperci
- verdeaţă
Mod de preparare:
Fileul de peşte îl porţionezi, îl sărezi şi îl treci prin compoziţia de pane (făină, ou bătut şi pesmet), după care îl prăjeşti în uleiul încins, pe ambele părţi.
Separat, tai ciupercile feliuţe şi le căleşti în untul încins, le condimentezi după gust şi adaugi verdeaţa tocată mărunt.
Pe un platou aşezi peştele pane, ciupercile şi presari pe deasupra verdeaţa tocată mărunt. Peştele poate fi servit atât cald cât si rece.
Pofta buna!