Peste la cuptor cu sos de telina si ghimbir

Printeaza

Peste la cuptor cu sos de telina si ghimbir din: fileuri de peşte alb, tulpini de ţelină, usturoi, cepe verzi, unt, zeamă de lămâie, ulei, ghimbir, mustar, lamaie.

Peste_la_cuptor_cu_sos_de_telina_si_ghimbir

Ingrediente:

  • 6 fileuri de peşte alb
  • 6 tulpini de ţelină
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă ghimbir ras
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lămâie
  •  sare, piper

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt. La fel procedezi şi în cazul tulpinilor de ţelină.

Pui toate acestea în cuva robotului de bucătărie, împreună cu ghimbirul ras, untul, muştarul, zeama de lămâie, sarea şi piperul. Speli fileurile de peşte şi le aranjezi într-o tavă unsă cu ulei.

Pasta de ţelină preparată o întinzi pe fieca­re felie de peşte. Incălzeşti cup­torul şi introduci tava cu peştele, să se coacă la foc mediu, pentru 20-25 de minute.

Fileurile de cod le serveşti calde, cu rondele de lămâie deasupra.

Peste la cuptor cu sos de telina si ghimbir

Peste_la_cuptor_cu_sos_de_telina_si_ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.