Supa concentrata cu varza si tarhon
PrinteazaSupa concentrata cu varza si tarhon din: morcovi, pătrunjel, telină, ceapă roşie, varză, zarzavat măcinat, pastă de roşii, dafin, curcuma, tarhon, piper alb, ulei, apă, tăiţei de supă, sare.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 fire de pătrunjel
- 1 ţelină
- o frunză de pătrunjel şi una de ţelină
- 1 ceapă roşie
- 1 căpăţână mică de varză
- 2 linguri de zarzavat măcinat
- 1 linguriţă de pastă de roşii
- 1 foaie de dafin
- 1 linguriţă de curcuma
- 1 linguriţă de tarhon
- 1 linguriţă de piper alb
- 1 lingură de ulei
- 1 l apă
- tăiţei de supa
- sare
Mod de preparare:
Supa concentrata cu varza si tarhon: Zarzavatul se taie fâşii subţiri, se căleşte, se condimentează, se stinge cu apă fierbinte şi se fierbe 10-15 minute, între timp se fierb tăiţeii şi, când sunt gata, se adaugă uleiul.
Pofta buna!