Supa concentrata cu varza si tarhon

Printeaza

Supa concentrata cu varza si tarhon din: morcovi, pătrunjel, telină, ceapă roşie, varză, zarzavat măcinat, pastă de roşii, dafin, curcuma, tarhon, piper alb, ulei, apă, tăiţei de supă, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 fire de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • o frun­ză de pătrunjel şi una de ţelină
  • 1 ceapă roşie
  • 1 căpăţână mică de varză
  • 2 linguri de zarzavat măcinat
  • 1 linguriţă de pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriţă de curcuma
  • 1 linguriţă de tarhon
  • 1 linguriţă de piper alb
  • 1 lingură de ulei
  • 1 l apă
  • tăiţei de supa
  • sare

Mod de preparare:

Supa concentrata cu varza si tarhon: Zarzavatul se taie fâşii subţiri, se căleşte, se condimen­tează, se stinge cu apă fierbinte şi se fierbe 10-15 minute, între timp se fierb tăiţeii şi, când sunt gata, se adaugă uleiul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.