Supa de prune uscate cu miere si cuisoare

Printeaza

Supa de prune uscate cu miere si cuisoare din: prune uscate, fulgi de grâu, miere, zeama şi coaja de lămâie, scorţişoară, cuişoare, apă,  sare.

Supa de prune uscate cu miere si cuisoare

Ingrediente:

  • 200 g prune uscate
  • 3 linguri de fulgi de grâu
  • 1 lingură de miere
  • zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie
  • 1 bucăţică de scorţişoară
  • 3-4 cuişoare
  • 1 l apă,
  • 1 vârf de cuţit de sare

Mod de preparare:

Prunele uscate se spală şi se pun la muiat cu o seară înainte, iar a doua zi li se scot sâmburii.

Apa se încălzeşte până la fierbere se adaugă apoi fulgii de grâu, se fierb 10 minute, se pun şi prunele fără sâmburi şi se mai fierb împreună 5 minute. Se iau de pe foc şi se adaugă mierea şi sacul de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.