Mancare de legume cu pasta de curry

Printeaza

Mancare de legume cu pasta de curry din: ulei de floarea-soarelui, ceapa, pastă de curry Balti, păstârnaci, dovleac, roşii, supă de legume,  conopidă, fasole verde.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapă, decojită şi tocată
  • 3 linguri cu pastă de curry Balti
  • 2 păstârnaci, curăţaţi şi tocaţi
  • 500 g dovleac curăţat şi tocat
  • 400 g roşii din conservă, tocate
  • 500 ml supă de legume
  • 8 bucheţele de conopidă
  • 60 g fasole verde

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie wok sau tigaie bălti, pune ceapa şi căleşte-o timp de câteva mi­nute.

Adaugă pasta de curry şi fierbe 1 minut.

Adăugă păstârnacul, dovleacul, roşiile şi supa. Lasă să fiarbă 10 minute.

Adaugă conopida şi fierbe 5 minute, apoi pune fasolea şi mai fierbe 5 minute, sau mai mult, până când toate legu­mele s-au pătruns.

Serveşte cu orez, dacă doreşti.

Mancare de legume cu pasta de curry

Mancare_de_legume_cu_pasta_de_curry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.