Mancare de legume cu pasta de curry
PrinteazaMancare de legume cu pasta de curry din: ulei de floarea-soarelui, ceapa, pastă de curry Balti, păstârnaci, dovleac, roşii, supă de legume, conopidă, fasole verde.
Ingrediente:
- 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
- 1 ceapă, decojită şi tocată
- 3 linguri cu pastă de curry Balti
- 2 păstârnaci, curăţaţi şi tocaţi
- 500 g dovleac curăţat şi tocat
- 400 g roşii din conservă, tocate
- 500 ml supă de legume
- 8 bucheţele de conopidă
- 60 g fasole verde
Mod de preparare:
Incălzeşte uleiul într-o tigaie wok sau tigaie bălti, pune ceapa şi căleşte-o timp de câteva minute.
Adaugă pasta de curry şi fierbe 1 minut.
Adăugă păstârnacul, dovleacul, roşiile şi supa. Lasă să fiarbă 10 minute.
Adaugă conopida şi fierbe 5 minute, apoi pune fasolea şi mai fierbe 5 minute, sau mai mult, până când toate legumele s-au pătruns.
Serveşte cu orez, dacă doreşti.
Mancare de legume cu pasta de curry
Pofta buna!