Reteta zilei: Salata de rucola cu grau si branza de capra

Printeaza

Salata de rucola cu grau si branza de capra din: grau, suc de lamaie, ulei de masline, sirop de artar, sare, piper, menta, rucola, ceapa rosie, cirese, branza de capra.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • ½ ceasca grau
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1½ lingurite sirop de arțar
  • sare si piper
  • ½ ceasca menta tocata
  • 4 cesti rucola
  • ¼ ceapa rosie, felii foarte subțiri
  • 1¼ cani cireșe, înjumătățite și fără sâmburi
  • 30gr brânză de capră, maruntita

 

Mod de preparare:

Gatiti graul conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti si clatiti cu apa rece.

Într-un castron mare, amestecati împreună sucul de lamaie, ulei de măsline și sirop de arțar. Se condimentează cu sare și piper, după gust.

Adaugati graul si amestecati pentru a se acoperi.

Adaugati menta, rucola, ceapa rosie si cirese si amestecati din nou.

Transferati salata într-un bol de servire și garnisiti cu branza de capra maruntita. Serviti imediat.

 

Salata de rucola cu grau si branza de capra

Salata de rucola cu grau si branza de capra

 

Pofta buna!

 

 

Vermicelli cu Legume și Sos de Soia

Vermicelli cu Legume și Sos de Soia: Rețeta Rapidă și Delicioasă pentru Orice Masă – un preparat simplu și gustos, inspirat din bucătăria asiatică.  Este o opțiune ideală pentru un prânz rapid sau o cină ușoară, fiind, de asemenea, potrivită pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană. Ingrediente 200 g vermicelli (tăiței de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.