Vermicelli cu Legume și Sos de Soia: Rețeta Rapidă și Delicioasă pentru Orice Masă – un preparat simplu și gustos, inspirat din bucătăria asiatică. Este o opțiune ideală pentru un prânz rapid sau o cină ușoară, fiind, de asemenea, potrivită pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană. Ingrediente 200 g vermicelli (tăiței de […]
Reteta zilei: Salata de rucola cu grau si branza de capra
PrinteazaSalata de rucola cu grau si branza de capra din: grau, suc de lamaie, ulei de masline, sirop de artar, sare, piper, menta, rucola, ceapa rosie, cirese, branza de capra.
Poate te intereseaza si:
- Salata de verdeturi cu ridichie neagra si mere
- Salata de pepene verde cu creveti si ceapa verde
- Salata de paste cu rosii cherry si verdeata
Ingrediente:
- ½ ceasca grau
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1½ lingurite sirop de arțar
- sare si piper
- ½ ceasca menta tocata
- 4 cesti rucola
- ¼ ceapa rosie, felii foarte subțiri
- 1¼ cani cireșe, înjumătățite și fără sâmburi
- 30gr brânză de capră, maruntita
Mod de preparare:
Gatiti graul conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti si clatiti cu apa rece.
Într-un castron mare, amestecati împreună sucul de lamaie, ulei de măsline și sirop de arțar. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adaugati graul si amestecati pentru a se acoperi.
Adaugati menta, rucola, ceapa rosie si cirese si amestecati din nou.
Transferati salata într-un bol de servire și garnisiti cu branza de capra maruntita. Serviti imediat.
Salata de rucola cu grau si branza de capra
Pofta buna!
Vermicelli cu Legume și Sos de Soia