Cheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni

Printeaza

Cheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni din: biscuiţi cu cacao, unt, frişcă lichidă, cremă de brânză, vanilie, fulgi de ciocolată, zahăr pudră, gelatină, zahăr, capsune.

Cheesecake_cu_fulgi_de_ciocolata_si_caspuni

Ingrediente:

  • 150 g biscuiţi cu cacao
  • 120 g unt

Pentru umplutură:

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 450 g cremă de brânză
  • vanilie
  • 100 g fulgi de ciocolată
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 plic gelatină

Pentru servit:

  • 100 ml frişcă lichidă
  • 4 linguri zahăr
  • 6-8 căpşune

Mod de preparare:

Pentru stratul de bază, se fărâmiţează biscuiţii, se adaugă untul topit si se ames­tecă bine.

Apoi, se asază la baza unei forme rotunde de tort cu pereţi detaşabili, unsă în prealabil cu puţin unt. Se dă la rece.

Gelatina se pune la inmuiat, conform instructiunilor de pe plic.

Pentru umplutura, se amesteca crema de branza cu vanilie, apoi se amesteca usor cu frisca batuta si gelatina hidratata. Se adauga si fulgii de ciocolata.

Se toarna umplutura peste baza, se lasa la frigider 6 ore si se serveste ornata cu frisca batuta cu zahar si cu caspune.

Cheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni

Cheesecake_cu_fulgi_de_ciocolata_si_caspuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.