Cheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni
PrinteazaCheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni din: biscuiţi cu cacao, unt, frişcă lichidă, cremă de brânză, vanilie, fulgi de ciocolată, zahăr pudră, gelatină, zahăr, capsune.
Ingrediente:
- 150 g biscuiţi cu cacao
- 120 g unt
Pentru umplutură:
- 250 ml frişcă lichidă
- 450 g cremă de brânză
- vanilie
- 100 g fulgi de ciocolată
- 50 g zahăr pudră
- 1 plic gelatină
Pentru servit:
- 100 ml frişcă lichidă
- 4 linguri zahăr
- 6-8 căpşune
Mod de preparare:
Pentru stratul de bază, se fărâmiţează biscuiţii, se adaugă untul topit si se amestecă bine.
Apoi, se asază la baza unei forme rotunde de tort cu pereţi detaşabili, unsă în prealabil cu puţin unt. Se dă la rece.
Gelatina se pune la inmuiat, conform instructiunilor de pe plic.
Pentru umplutura, se amesteca crema de branza cu vanilie, apoi se amesteca usor cu frisca batuta si gelatina hidratata. Se adauga si fulgii de ciocolata.
Se toarna umplutura peste baza, se lasa la frigider 6 ore si se serveste ornata cu frisca batuta cu zahar si cu caspune.
Cheesecake cu fulgi de ciocolata si caspuni
Pofta buna!