Cum să începi o dietă bazată pe plante: Ghid pentru începători. În ultimii ani, am asistat la o creștere impresionantă a popularității dietelor bazate pe plante. Această tendință nu este doar o modă trecătoare, ci reflectă o schimbare conștientă și profundă în modul în care oamenii aleg să se hrănească, motivată de beneficii multiple atât […]
Jeleu de visine cu iaurt si rom
PrinteazaJeleu de visine cu iaurt si rom din: vişine, gelatina, lamai, iaurt, zahar, rom alb, frisca.
Ingrediente:
- 500 g vişine
- 10 g gelatină
- 3 lămâi
- 500 ml iaurt
- 100 g zahăr
- 4 linguri rom alb
- 300 ml frişcă
Mod de preparare:
Jeleu de visine cu iaurt si rom: Scoţi sâmburii vişinelor. Razi coaja de lămâie şi storci sucul. Amesteci într-un castron iaurtul cu coaja şi sucul de lămâie şi zahăr.
Vişinele le pasezi cu rom. Dizolvi gelatina şi o torni în fir subţire în compoziţia de iaurt. Când crema începe să se întărească, înglobezi frişca bătută.
Amesteci câte jumătate de cremă de iaurt cu jumătate din cantitatea de piure de vişine. Mai laşi puţin la rece.
In 4 pahare de desert aşezi straturi alternative de cremă de iaurt şi vişine şi piure de vişine. Dai cupele la frigider, pentru cel puţin 60 de minute.
Ornezi fiecare pahar cu 1 boabă de vişină cu codiţă şi 1 felie de lămâie.
Pofta buna!
Cum să începi o dietă bazată pe plante: Ghid pentru începători
Dressing cu maioneza, otet si usturoi
Dressing cu maioneza, otet si usturoi din: maioneza, otet balsamic, usturoi. Dressing-ul cu oțet balsamic și parmezan este o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă low-carb. Acest sos se distinge prin combinația sa unică de dulceață și aciditate din oțetul balsamic, completată de savoarea bogată și ușor sărată a parmezanului. Este un dressing […]