Ciuperci umplute cu sunca si svaiter
PrinteazaCiuperci umplute cu sunca si svaiter din: ciuperci, sos alb, sunca, svaiter, unt, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 3-4 linguri sos alb
- 100 g sunca
- 100 g svaiter
- 50 g unt
- 1 lingura pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei.
Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper.
Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada.
Palariile ciupercilor, spalate si zvantate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu ciupercile cu sunca si svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.
Pofta buna!