Negresa cu capsuni si ciocolata

Printeaza

Negresa cu capsuni si ciocolata din: ciocolată neagră, unt, faina, oua, praf de copt, zahar, sare, capsuni.

Negresa cu capsuni si ciocolata

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată neagră
  • 200 g unt
  • 175 g făină
  • 5 ouă
  • 1 lingură praf de copt
  • 100 g zahăr
  • 1 praf de sare
  • 10-15 căpşuni

Mod de preparare:

Topreşti ciocolata şi o amesteci cu untul topit. Mixezi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă consistentă, cremoasă, pe care o combini cu ciocolata. Adaugi făina, praful copt şi sarea.

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni compoziţia. Dai tava la cuptor, pentru 20 de minute între timp, speli bine căpşunile, le rupi codiţele şi le tai în două.

Scoţi tava din cuptor, aşezi căpşunile şi dai din nou tava la cuptor pentru 15-20 de minute. După ce prăjitura s-a copt, o laşi să se răcească în tavă, apoi o scoţi şi o serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.