Negresa cu capsuni si ciocolata
PrinteazaNegresa cu capsuni si ciocolata din: ciocolată neagră, unt, faina, oua, praf de copt, zahar, sare, capsuni.
Ingrediente:
- 200 g ciocolată neagră
- 200 g unt
- 175 g făină
- 5 ouă
- 1 lingură praf de copt
- 100 g zahăr
- 1 praf de sare
- 10-15 căpşuni
Mod de preparare:
Topreşti ciocolata şi o amesteci cu untul topit. Mixezi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă consistentă, cremoasă, pe care o combini cu ciocolata. Adaugi făina, praful copt şi sarea.
Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni compoziţia. Dai tava la cuptor, pentru 20 de minute între timp, speli bine căpşunile, le rupi codiţele şi le tai în două.
Scoţi tava din cuptor, aşezi căpşunile şi dai din nou tava la cuptor pentru 15-20 de minute. După ce prăjitura s-a copt, o laşi să se răcească în tavă, apoi o scoţi şi o serveşti.
Pofta buna!