Supa de linte cu legume si patrunjel

Printeaza

Supa de linte cu legume si patrunjel din: linte rosie, ardei gras, ceapa, ulei, supa de vita, bulion, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 250 g linte roşie
  • 2 ardei graşi, roşii
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 1,25 l supă de vită
  • 1 lingură bulion
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune uleiul si se adaugă ardeii tăiaţi cuburi mici şi ceapa tăiată mărunt.

Se sărează si piperează, se lasă 2 minute pe foc, se adaugă lintea si se toarnă supa.

Se pune si bulionul, se lasă să ajungă la punctul de fierbere si apoi se acoperă cu un capac si se lasă pe foc 20 de minute.

Se verifică boabele dacă sunt fierte, se rectifică gustul de sare si piper si se aduce cu pătrunjel la masă.

 

Supa de linte cu legume si patrunjel

Supa_de_linte_cu_legume_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.