Supa de linte cu legume si patrunjel
PrinteazaSupa de linte cu legume si patrunjel din: linte rosie, ardei gras, ceapa, ulei, supa de vita, bulion, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g linte roşie
- 2 ardei graşi, roşii
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei
- 1,25 l supă de vită
- 1 lingură bulion
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In oala de fiert se pune uleiul si se adaugă ardeii tăiaţi cuburi mici şi ceapa tăiată mărunt.
Se sărează si piperează, se lasă 2 minute pe foc, se adaugă lintea si se toarnă supa.
Se pune si bulionul, se lasă să ajungă la punctul de fierbere si apoi se acoperă cu un capac si se lasă pe foc 20 de minute.
Se verifică boabele dacă sunt fierte, se rectifică gustul de sare si piper si se aduce cu pătrunjel la masă.
Supa de linte cu legume si patrunjel
Pofta buna!