Supa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde
PrinteazaSupa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde din: iaurt, telina, ceapa verde, ulei de măsline extravirgin, oţet balsamic, mărar, sare, boia iute.
Ingrediente:
- 500 g iaurt
- 1 ţelină
- 1 legătură ceapă, verde
- 3 linguri ulei de măsline extravirgin
- 2 linguri oţet balsamic
- 1 legătură mărar
- sare
- boia iute
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi ţelina şi le speli. Tai rondele partea albă a firelor de ceapă, iar ţelina o tai în felii, apoi în fâşii subţiri.
Le pui într-un blender împreună cu iaurtul, un vârf de cuţit de sare şi puţină boia iute.
Când s-a format o cremă omogenă, adaugi restul ingredientelor: uleiul, oţetul şi mărarul tocat mărunt.
Pasezi câteva secunde şi păstrezi crema la rece până în momentul servirii.
Serveşti supa-cremă cu pâine prăjită şi ardei iute.
Supa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde
Pofta buna!