Chifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati

Printeaza

Chifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati din: chifle, cabanos, cascaval afumat, oua, ciuperci, rosii, ardei rosu, masline verzi, sare, piper alb macinat.

Ingrediente:

  • 2 chifle
  • 150 g cabanos
  • 100 g cascaval afumat
  • 2 oau
  • 2 ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu
  • masline verzi fara samburi
  • sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare:

Tai câte un căpăcel chi­flelor şi le scoţi miezul. Cureţi ardeiul şi ciuperci­le şi le speli.  Tai ciupercile felii, iar ardeiul cubuleţe.

Intr-o tigaie antiaderentă, căleşti la foc mic, 10 minu­te, rondele de cabanos, iar după ce au lăsat grăsime, pui ciupercile şi ardeiul şi amesteci până se înmoaie.

împărţi umplutura în mod egal în cele 2 chifle, după care adaugi felii de roşii,’măsline verzi, iar deasupra pui în fiecare chiflă conţinutul câte unui ou şi presari caşcaval ras fin.

Aşezi chiflele pe tava tapetată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptorul cald, la foc iute, pentru 13-15 minu­te sau până când oul se coagulează.

Le iei cu tine la picnic, la pădure sau le ambalezi în folie de plastic şi le pui în rucsac, pentru drumeţie.

Chifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati

Chifle_umplute_cu_ciuperci_cascaval_si_carnati

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O idee foarte buna cu umplutul chiflelor si ciuperci si cascaval, renunt la carnati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.