Chifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati
PrinteazaChifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati din: chifle, cabanos, cascaval afumat, oua, ciuperci, rosii, ardei rosu, masline verzi, sare, piper alb macinat.
Ingrediente:
- 2 chifle
- 150 g cabanos
- 100 g cascaval afumat
- 2 oau
- 2 ciuperci
- 2 rosii
- 1 ardei rosu
- masline verzi fara samburi
- sare
- piper alb macinat
Mod de preparare:
Tai câte un căpăcel chiflelor şi le scoţi miezul. Cureţi ardeiul şi ciupercile şi le speli. Tai ciupercile felii, iar ardeiul cubuleţe.
Intr-o tigaie antiaderentă, căleşti la foc mic, 10 minute, rondele de cabanos, iar după ce au lăsat grăsime, pui ciupercile şi ardeiul şi amesteci până se înmoaie.
împărţi umplutura în mod egal în cele 2 chifle, după care adaugi felii de roşii,’măsline verzi, iar deasupra pui în fiecare chiflă conţinutul câte unui ou şi presari caşcaval ras fin.
Aşezi chiflele pe tava tapetată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptorul cald, la foc iute, pentru 13-15 minute sau până când oul se coagulează.
Le iei cu tine la picnic, la pădure sau le ambalezi în folie de plastic şi le pui în rucsac, pentru drumeţie.
Chifle umplute cu ciuperci, cascaval si carnati
Pofta buna!
O idee foarte buna cu umplutul chiflelor si ciuperci si cascaval, renunt la carnati